LANGUAGE

Personalised jewellery in 14kt recycled gold, handmade in Belgium.

Your cart is currently empty.

Return to shop

DE BFF
COLLECTIE

discover now

Bestsellers

Ring with 2 baguettes
945.00 
Pendant moon
105.00 
Bracelet with cable chain and 1 gemstone
225.00 
Bracelet with baguette and multiple cable chain
545.00 
Earrings letter
50.00 100.00 

OUR JEWELERY

Alle Funky Gold-juwelen worden ontworpen en met de hand gemaakt in ons atelier te Antwerpen. Daarmee zijn we 100% Belgisch. #ikkoopbelgisch

Wij geloven in kwaliteit en duurzaamheid, een juweel is immers voor het leven. Vandaar onze keuze voor 14 kt massief goud en ethisch ontgonnen edelstenen.

Onze juwelen zijn zo ontworpen dat je ze op verschillende manieren kunt personaliseren. Een armbandje met de geboortesteen van je kindje? Of een zegelring met je initiaal? Maar ook een mooi woord dat betekenisvol is voor jou en je partner, gegraveerd op een hangertje, vind je in onze collectie.

Onze collectie wordt voor jouw met de grootste zorg en precisie gefabriceerd in 14 kt gerecycleerd goud en gegraveerd of gepersonaliseerd volgens jouw wensen.
Shop nu

ons verhaal

Meer dan honderd jaar geleden bouwde Petrus Boschmans een klein Antwerps juwelenatelier uit tot een bloeiend familiebedrijf. De passie voor juwelen heeft onze familie nooit verlaten en elke volgende generatie brengt een frisse kijk en nieuwe ideeën.

Ik ben Julie, de vijfde generatie van Boschmans en ik ben klaar om mijn stempel op het bedrijf te drukken. Design is mijn passie en in ons atelier in Antwerpen werk ik samen met een ongelooflijk team van ambachtslui om originele collecties te creëren. Mijn team maakt deel uit van de familie en met hun vaardigheden en kennis komt mijn visie tot leven.

Ik geloof dat elke persoon en iedere familie zijn eigen verhaal te vertellen heeft en daarom heb ik Funky Gold ontwikkeld - een nieuwe lijn van persoonlijke juwelen om de verhalen en mensen te vieren die je leven compleet maken.

Veel liefs, Julie

Read about it here

About Birthstones

The birthstone occupies a special place within the Supermom collection.

Each month has its own gem. The birth of a child is an unforgettable moment in everyone's life, and we want to cherish it. The birthstone stands for the meaning of hope and happiness, and we like to incorporate it into the jewelry.

Our birthstone jewels are a great gift for a birth, but also for a birthday, an anniversary or a special event in your life, it fits beautifully.
Shop here