TAAL

Bijoux personnalisés en or recyclé de 14kt, fabriqués à la main en Belgique.

Votre panier est vide

retourner au magasin

DE BFF
COLLECTIE

découvrez maintenant

Bestsellers

Bague avec 2 baguettes
945.00 
Pendentif lune
105.00 
Bracelet avec 1 pierre et chaîne de câble
225.00 
Bracelet avec multiple chaînes de câble et baguette
545.00 
Boucles d'oreilles lettre
50.00 100.00 

NOS BIJOUX

Alle Funky Gold-juwelen worden ontworpen en met de hand gemaakt in ons atelier te Antwerpen. Daarmee zijn we 100% Belgisch. #ikkoopbelgisch

Wij geloven in kwaliteit en duurzaamheid, een juweel is immers voor het leven. Vandaar onze keuze voor 14 kt massief goud en ethisch ontgonnen edelstenen.

Onze juwelen zijn zo ontworpen dat je ze op verschillende manieren kunt personaliseren. Een armbandje met de geboortesteen van je kindje? Of een zegelring met je initiaal? Maar ook een mooi woord dat betekenisvol is voor jou en je partner, gegraveerd op een hangertje, vind je in onze collectie.

Onze collectie wordt voor jouw met de grootste zorg en precisie gefabriceerd in 14 kt gerecycleerd goud en gegraveerd of gepersonaliseerd volgens jouw wensen.
Shop nu

ons verhaal

Meer dan honderd jaar geleden bouwde Petrus Boschmans een klein Antwerps juwelenatelier uit tot een bloeiend familiebedrijf. De passie voor juwelen heeft onze familie nooit verlaten en elke volgende generatie brengt een frisse kijk en nieuwe ideeën.

Ik ben Julie, de vijfde generatie van Boschmans en ik ben klaar om mijn stempel op het bedrijf te drukken. Design is mijn passie en in ons atelier in Antwerpen werk ik samen met een ongelooflijk team van ambachtslui om originele collecties te creëren. Mijn team maakt deel uit van de familie en met hun vaardigheden en kennis komt mijn visie tot leven.

Ik geloof dat elke persoon en iedere familie zijn eigen verhaal te vertellen heeft en daarom heb ik Funky Gold ontwikkeld - een nieuwe lijn van persoonlijke juwelen om de verhalen en mensen te vieren die je leven compleet maken.

Veel liefs, Julie

Lisez-le ici

À PROPOS DES PIERRES DE NAISSANCE

La pierre de naissance occupe une place particulière dans la collection Supermom.

Chaque mois a sa propre pierre précieuse. La naissance d'un enfant est un moment inoubliable dans la vie de chacun, et nous voulons le chérir. La pierre de naissance représente le sens de l'espoir et du bonheur, et nous aimons l'intégrer dans les bijoux.

Nos bijoux de naissance sont un excellent cadeau pour une naissance, mais aussi pour un anniversaire, un anniversaire ou un événement spécial dans votre vie, connectez-le magnifiquement.
Achetez-les ici