TAAL

Gepersonaliseerde juwelen in 14kt gerecycleerd goud, handgemaakt in België.

Je winkelmand is leeg

Keer terug naar de shop

VEELGESTELDE VRAGEN

RETOURNEREN & OMRUILEN
Welke garantie is geldig op Funky Gold-juwelen?
Funky Gold-juwelen zijn ontworpen en vervaardigd door zeer bekwame specialisten met behulp van de nieuwste technologieën. Vertoont je juweel echter een fabricagefout dan bieden wij je 24 maanden garantie. Deze garantieperiode start vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum.

We vragen je om ons een foto van het product en je bestelnummer te sturen, zodat we de beschadiging kunnen beoordelen. Als het product geen fabricagefouten bevat maar beschadigd is, vervalt de garantie onmiddellijk.
Kan ik juwelen retourneren?
Onze Funky Gold-juwelen worden handgemaakt en vaak speciaal voor jou gepersonaliseerd. We bieden geen retour of omruiling van op maat gemaakte stukken aan.

Bezoek onze pagina Retourbeleid voor meer uitleg. 
WIJZIGINGEN BESTELLING
Kan ik mijn verzendadres wijzigen?
Om je verzendadres te wijzigen, stuur je een e-mail naar connect@funkygold.com met je ordernaam, ordernummer en het bijgewerkte verzendadres.

Als je bestelling reeds werd verzonden, kunnen we het verzendadres niet meer wijzigen.
Kan ik mijn bestelling annuleren?
Funky Gold streeft ernaar om elke bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Alle annuleringen moeten daarom binnen 4 uur na aankoop worden gemeld.

Om je bestelling te annuleren: stuur een e-mail naar connect@funkygold.com waarin je je naam, het bestelnummer en het verzoek tot annulering vermeldt.
Kan ik mijn bestelling wijzigen?
De juwelen van Funky Gold worden voor jou handgemaakt en gepersonaliseerd in ons eigen atelier. Als je je bestelling wilt wijzigen, neem dan binnen 4 uur na het plaatsen van je bestelling contact op met onze klantenservice. 

Stuur een e-mail naar connect@funkygold.com waarin je je naam, het ordernummer en de wijzigingen die je wilt aanbrengen vermeldt. 

PRODUCTIE & VERZENDING
Kan ik mijn verzendadres wijzigen?
Om je verzendadres te wijzigen, stuur je een e-mail naar connect@funkygold.com met je ordernaam, ordernummer en het bijgewerkte verzendadres.

Als je bestelling reeds werd verzonden, kunnen we het verzendadres niet meer wijzigen.
Hoe weet ik wanneer mijn bestelling wordt verzonden?
Je ontvangt een e-mail met een tracking-nummer wanneer je pakket wordt opgehaald door het transportbedrijf. De levertijd bedraagt normaal 1 à 2 werkdagen. Voor de levering zijn we zijn afhankelijk van een externe transportdienst. Wij kunnen dus niet aansprakelijk gehouden worden voor enige vertraging in de bezorging van de bestelde producten.
Hoe lang bedraagt de productietijd?
Alle gepersonaliseerde Funky Gold-juwelen worden op bestelling gemaakt door onze goudsmeden, in ons atelier te Antwerpen.

Voor standaard juwelen gelden volgende productietermijnen:
2 à 3 werkdagen binnen België
6 tot 8 werkdagen voor leveringen buiten België, maar binnen Europa

Voor een gepersonaliseerde juwelen gelden aangepaste productietermijnen:
5 à 6 werkdagen voor leveringen binnen België
8 tot 10 werkdagen voor leveringen buiten België, maar binnen Europa

Na de productie worden je juwelen direct verzonden, de levertijd bedraagt normaal 1 à 2 werkdagen. Voor de levering zijn we zijn afhankelijk van een externe transportdienst. Wij kunnen dus niet aansprakelijk gehouden worden voor enige vertraging in de bezorging van de bestelde producten. 

De verzendkosten bedragen: 12,50 euro (verzekering + verzending)
Alle vormen van retourzending (herstelling, herroepingsrecht, ...) zijn voor rekening van de klant.