TAAL

Gepersonaliseerde juwelen in 14kt gerecycleerd goud, handgemaakt in België.

Je winkelmand is leeg

Keer terug naar de shop

Retourbeleid

Beste klant,

Wanneer je een product aankoopt via onze webshop, geniet je gedurende 14 dagen van het recht om deze aankoop terug te sturen.

Voor gepersonaliseerde items die uniek voor jou zijn geproduceerd (bv. met gravure of geboortesteen) is het herroepingsrecht niet van toepassing.

Een product dat je wenst te retourneren, dient te voldoen aan volgende voorwaarden:

· In nieuwe toestand.
· In zijn oorspronkelijke verpakking.
· Volledig en onbeschadigd (samen met alle items zoals pendants, ketting,… dewelke bij het oorspronkelijke product horen).
· Verpakt in een voldoende stevige doos, zodat het product onbeschadigd bij ons aankomt.

Heb je een product beschadigd ontvangen? Neem dan meteen contact op met ons via: connect@funkygold.com

TERUGBETALINGEN
Zodra de retourzending ons bereikt en voldoet aan de eerder vermelde voorwaarden, wordt de terugbetaling binnen de 14 kalenderdagen uitgevoerd. We behouden ons van het recht om de betaling uit te stellen tot we de goederen ontvangen en geïnspecteerd hebben.

· De terugbetaling gebeurt via dezelfde betaalwijze als waarmee de bestelling werd geplaatst.
· Wanneer de bestelling (gedeeltelijk) betaald werd met een cadeaubon, ontvangt de klant een nieuwe cadeaubon per e-mail.
· Indien een korting van toepassing was, zal indien nodig de terugbetaling herberekend worden.

OPGELET
Elke retour waarvan de afzender niet kan geïdentificeerd worden, zal geweigerd worden. Zorg dus dat je het herroepingsformulier en een kopie van je factuur of pakbon meestuurt. Er kunnen geen retours aanvaard worden via fysieke verkooppunten van Funky Gold.

Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd of geruild worden voor contant geld of andere vormen van betaling, ook niet gedeeltelijk.

Retourzendingen die buiten het tijdsbestek van 30 dagen worden verzonden, kunnen uitsluitend bij uitzondering aanvaard worden door Funky Gold.

Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust via: connect@funkygold.com.

Download ons herroepingsformulier