TAAL

Gepersonaliseerde juwelen in 14kt gerecycleerd goud, handgemaakt in België.

Je winkelmand is leeg

Keer terug naar de shop

Blog Story : Onze supermama's

Tatyana Beloy

“Alle mama’s zijn super moms!”
Tatyana is onlangs mama geworden van haar eerste zoontje ‘Wolfie’. Moederschap betekent kwetsbaar zijn maar voor haar is het het mooiste wat er is. “Alle mama’s zijn super moms!” En gelijk heeft ze.
Het unieke aan Supermom is dat de juwelen een verhaal vertellen en eigenlijk een ode zijn aan alle moeders. Aangezien Wolfie nog in de ‘ik grijp naar alles wat ik zie’- fase zit, heeft Tatyana gekozen voor een zegelring met de letter ‘W’ in gegraveerd. Zo gebeuren er geen ongelukken en heeft ze Wolfie altijd dichtbij haar.

Tatyana's jewellery

Zegelring met ovaal vlak
450,00 
Oorbellen met rechthoekig plaatje
263,00 525,00 

Kim van Oncen

“Ik ben een echte leeuwen mama, super sweet but don’t touch them”
Kim heeft een supermom als mama en zal die traditie ook ongetwijfeld verder zetten. “Als er nu 1 supermom is dan is het die van mij.“ Naast een veilig gevoel vindt ze het ook belangrijk dat haar kinderen de ruimte krijgen om de wereld te ontdekken op hun eigen manier en zo zichzelf leren kennen.
Het leuke aan Supermom is dat je de juwelen kan personaliseren waardoor de collectie een bijzondere energie en klasse uitstraalt. Kim draagt enkel juwelen met emotionele betekenis en die draagt ze dag in dag uit waardoor ze echt deel uitmaken van haar.

Kim's jewellery

Mini-bedel ster
50,00 

Elisa Guarraci

“Moeder zijn is jezelf honderdduizend en één keer per dag tegenkomen”
Elisa is de trotse mama van Ennio en ​Emilia. Als supermom is ze heel betrokken en vindt ze het belangrijk om haar kinderen een veilig en warm gevoel te geven. De balans thuis zit alvast goed want Emilia leert haar om wat luchtiger in het leven te staan en Ennio houdt haar met beide voeten op de grond.
De juwelen die ze draagt hebben altijd een zekere waarde en zeggen iets over haar of de relatie met haar geliefden. Ze draagt de birthstones van haar kinderen geïntegreerd in de ontwerpen en heeft zo haar match made in heaven gevonden. Wie weet wordt jouw geschenk ooit wel een kroonjuweel van de familie.

Elisa's jewellery

Creool oorbellen
95,00 190,00 
Hanger klassieke ovaal met bolletjesrand
350,00 
Armband ovaal met kabelketting
350,00