TAAL

Gepersonaliseerde juwelen in 14kt gerecycleerd goud, handgemaakt in België.

Je winkelmand is leeg

Keer terug naar de shop

ONZE EDELSTENEN

PERSONALISEER JE JUWEEL:
· door een edelsteen te kiezen met je favoriete kleur
· door een geboortesteen te selecteren die symbool staat voor de geboortemaand van je kind, geliefde of naaste die je wilt weergeven in je sieraad
· of kies een steen aan de hand van de eigenschappen die eraan worden toegewezen
Donkerrode granaat #onfire
Een vurige kleur voor januari-baby's. De dieprode granaat symboliseert ook liefde en helpt je je innerlijke moed te verzamelen.

Paarse amethist #trustyourinstincts
Houd het hoofd koel en verfijn je intuïtie met de paarse amethist, de gelukbrengende geboortesteen van februari.

Lichtblauwe aquamarijn #nolimits
De koele blauwe aquamarijn van maart bevordert een ontspannen houding en helpt je om je innerlijke energie vrij te laten, zodat je je ambities kunt bereiken.

Transparante kwarts #2become1
Gebruik de transparante kwarts voor een onmiddellijke boost. De edelsteen van april bevordert je spirituele inzichten, straalt liefde uit en stimuleert verbinding.

Groene smaragd #onelove
De levendige groene edelsteen van mei bevordert onvoorwaardelijke liefde en geeft je de creatieve energie om je dromen na te jagen.

Witte maansteen #sodreamy
Voor dromers, maangodinnen en degenen die in juni geboren zijn, bevordert de witte maansteen vrede en symboliseert vrouwelijke energie.
Dieprode robijn #powerandpassion
Geniet van de passie van de helderrode robijn van juli. Opent je hart voor de liefde en zorgt voor zelfvertrouwen om je doelen na te streven.

Lichtgroen peridoot #hellohappiness
Nodig geluk uit in je leven met de frisgroene peridoot van augustus. Peridoot straalt positiviteit uit en helpt de negatieve energie om je heen weg te zuiveren.

Donkerblauwe saffier #realfriendsonly
De geboortesteen van september staat voor waarheid en liefde en helpt je door het leven te gaan met alleen oprechte vrienden aan je zijde.

Roze toermalijn #goodvibes
Kom weer in balans met de rozerode toermalijn van oktober. Deze beschermende steen transformeert negatieve energie en gedachten in positieve vibes.

Gele citrien #dontworrybehappy
Zonnige citrien straalt gewoon van vreugde, voor de baby's van november en voor alle anderen. Deze warmgele steen symboliseert positiviteit en geluk.

Blauwe topaas #expressyourself
Volg je eigen unieke pad met de levendige blauwe topaas van december. Deze edelsteen helpt je om persoonlijke doelen en individuele dromen te bereiken.
Van links naar rechts:

Januari: donkerrode granaat

Februari: paarse amethist

Maart: lichtblauwe aquamarijn

April: transparante kwarts

Mei: groene smaragd

Juni: witte maansteen

Juli: dieprode robijn

Augustus: lichtgroene peridoot

September: donkerblauwe saffier

Oktober: roze toermalijn

November: gele citrien

December: blauwe topaas